Zakelijk netwerken samen met P.O.E.N.zakelijk netwerken met P.O.E.N.

Wordt lid van P.O.E.N. en doe mee met de inspirerende P.O.E.N. meetings, workshop of kom naar de P.O.E.N. theatershow.  P.O.E.N. is een positief, ondernemend, educatief, netwerk dat mensen, bedrijven en onderneming wil ondersteunen en helpen in het behalen van hun doelen. Dit doen wij door het delen van kennis en inspiratie en door gebruik te maken van de kennis van de mensen die in het netwerk zitten.

Er zijn verschillende mogelijkheden om zakelijk te netwerken via P.O.E.N.

Wij vinden het belangrijk dat mensen hun zelfstandigheid vergroten in financieel opzicht als ook persoonlijk of zakelijk opzicht, persoonlijk of zakelijk groeien door middel van het delen van kennis. Die zelfstandigheid vinden wij heel belangrijk omdat dat de basis is om niet langer meer afhankelijk te zijn van mensen, bedrijven of  financiële instellingen. Dat je een bepaalde mate van financiële ruimte of vrijheid krijgt die er voor zorgt dat jij de doelen die je stelt voor jezelf of je onderneming kunt behalen. De kennis en de middelen die wij kunnen bieden zullen je inzichten gaan geven over je eigen talenten en kwaliteiten of hoe je die uit je medewerkers kunt halen.  Kennis delen en zakelijk netwerken kan bij P.O.E.N. op verschillende manieren.

  • P.O.E.N. meetings doe mee met deze inspirerende, positieve meetings waarin we gaan brainstormen over allerlei onderwerpen, problemen, uitdagingen waar ondernemers, zzp-ers en zelfstandigen tegen aanlopen. Tijdens deze meetings kan je je expertise laten zien tijdens de brainstormsessies alsook je bedrijf, onderneming of dienst te presenteren.
  • Ontbijtje P.O.E.N. voor de zakelijke ondernemer, zzp-ers en zelfstandigheden. Kom netwerken tijdens een gezellig ontbijt, presenteer jezelf en biedt je talenten en kwaliteiten aan je mede leden. Doe mee aan de brainstormsessies om meer omzet binnen te halen voor je bedrijf, onderneming of diensten die je aanbied.
  • P.O.E.N. workshops, maak voor je zelf of je bedrijf een persoonlijk ontwikkelingsplan. Krijg inzichten in je kwaliteiten en talenten en maak een masterplan voor jouw idee. We helpen je met inzichten krijgen voor jezelf en een duidelijk stappenplan hoe jij je doel kunt gaan behalen. Tijdens deze workshops leer je andere leden kennen , ieder met hun eigen doel. leer netwerken en help elkaar tijdens de P.O.E.N. workshops.
  • P.O.E.N. theatershow. Krijg persoonlijk inzicht over jezelf, je talenten en kwaliteiten, waar ben je goed, waar kan je beter in worden. Wat wil je nou eigenlijk. Tijdens deze show krijg je veel informatie over jezelf, maar er is ook ruimte om te netwerken tijdens deze show. Welk talent heb jij en hoe kan jij daar een ander mee helpen en vice versa. Het is een unieke speciale show vol met positieve energie, kennis, ideeën en nog veel meer. Deze show is ook te boeken voor jouw onderneming, bedrijf of medewerkers.