WordPress website maken voor JOU.wordpress website maken

WordPress website maken? Goedkope website laten maken? Ben je handig en maak je mooie bijzondere artikelen of biedt je een dienst aan.? Je kunt tegenwoordig niet meer zonder website. Vroeger was je afhankelijk van bedrijven die jouw website ontworpen en onderhielden. Prijskaartjes van dit soort websites waren hoog. Tijden veranderen gelukkig en tegenwoordig kun je heel makkelijk en snel een website maken en onderhouden.   Een website maken is 1, wat ook heel belangrijk is dat je goed gevonden wordt op internet. Dat de doelgroep waar jij naar op zoek bent, jouw website ziet, en gebruik wil maken van je diensten of producten.

Hoe doe je dat , goed gevonden worden online?

Natuurlijk je kunt via google adwords en adsense advertenties plaatsen, er zijn click systemen. Elke week ontvang ik zelf wel telefoontjes van bedrijven die mij benaderen met een verhaal dat ze mijn website wel even zullen helpen goed gevonden te worden. En dat natuurlijk voor maar enkele honderden euro’s . Trap er niet in mensen. Dat je op een bepaalde lijst wordt gezet zodat je veel bezoekers krijgt. Ten eerste is een bezoeker nog geen klant. Ten tweede levert op zo ’n site staan je niet veel op. Natuurlijk kan het wel goed zijn om op verschillende sites vermeld te staan. maar dan wel graag op de indexpagina, of op een relevante pagina. Niet op een linkpartner pagina of andere subpagina’s waar niemand kijkt. Google weet dat die pagina’s niet veel toevoegen en rankt ze daarom laag. .

Er zijn slimmere manieren om beter gevonden te worden online, of op 1 van de eerste pagina’s van google te komen. Ik wil je daar graag bij helpen. Als je er voor kiest om via ons een website af te nemen, krijg je meer dan alleen een website.

Wat kunnen wij jou bieden?

 •  Wij bouwen een website in WordPress met de mogelijkheden die WordPress biedt en die jij heel makkelijk kan onderhouden. WordPress is een super makkelijk programma waar je zelf snel mee vertrouwd zult zijn.
 •  Je ontvangt een e-book met uitgebreide handleiding hoe jij zelf jouw website kunt bijhouden. In dit e-book vindt je uitleg over hoe je WordPress gebruikt. Hoe je pagina;s of berichten online zet, en nog veel meer. De eerste maand help ik je graag op weg. Je kunt langskomen of mailen met al je vragen en ik zal je daarbij helpen. Deze ondersteuning in de eerste maand kost niets.
 • -Heb je weinig tijd of niet zoveel met het bijhouden en onderhouden van je website. Geen probleem, met een klein maandelijks bedrag is het mogelijk dat ik kleine wijzigingen aan je website doorvoer. Het gaat dan niet om een hele website te verbouwen ,maar het plaatsen van pagina’s of berichten of kleine wijzigingen aan de layout van de website. Van te voren worden deze doorgenomen met je, zodat je weet wat er onder deze abonnementsvorm valt.

Voor €500,00 euro een website

Website maken, domeinnaam aanvragen en inrichten voor slechts €500,00 excl btw.
Inclusief handleiding over hoe website zelf bij te houden. Het gaat dan om een eenvoudige website met opmaak. In het e-book krijg je de uitleg hoe jijzelf de website kunt aanpassen naar je eigen wensen. Je ontvangt de eerste maand gratis ondersteuning voor het aanpassen van je website.Mocht je daarna nog meer hulp willen, of blijvende ondersteuning, kan dat middels een abonnementsvorm. Voor een klein bedrag per maand, helpen we je bij het onderhouden van je website. Je krijgt maandelijks ook tips hoe je nog beter gevonden kunt worden online.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, mail je vraag of kom gezellig langs aan de Zijperweg 4 1742 NE te Schagen.

Startende ondernemer, zzp-er of creatief persoon ?

Ben je startende ondernemer of zzp-er, of loop je al jaren rond met een idee waarvan je denkt ooit een keer je werk te maken? Maak van je hobby je beroep. Wacht niet langer, ga nu al aan de slag. Maak je eigen geldboom. Leer geld verdienen door je werk te maken van de dingen die je het leukst vindt om te doen. Je zult er gelukkiger van worden en geluk leidt vaak tot succes en rijkdom. Het leuke is dat je hier direct mee aan de gang kunt , ook als je nu nog een baan hebt. Heb jij al een geweldige baan maar doe je daarnaast ook nog andere dingen die je heel leuk vindt. Wie weet kun je daar wel geld mee verdienen, Een extra zakcentje. Wie wil dat nou niet.

Doe mee met de P.O.E.N. workshops.

Tijdens deze workshops brengen we in kaart via stap 1 : Bewustwording van wat je wilt, wie je bent, wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Met stap 2 : Doelen stellen gaan we concreet maken van wat wij in stap 1 hebben besproken. Vervolgens gaan we met stap 3 aan de gang. Stap 3: Tijdsmomenten inbouwen, gedragsverandering wat moet je anders gaan doen en hoe doe je dat om je doel te bereiken. De laatste stap is de makkelijkste en eigenlijk ook meteen de moeilijkste. Stap 4 : Doen, begin nu , niet wachten tot morgen. Kijk wat je nu al kunt doen. In stap 4 kijken we ook naar internet en social media. Heb je al een website of heb je daar hulp bij nodig. Hoe wordt je nu goed gevonden online via SEO. Er worden in stap 4 allerlei tips en tricks besproken die er voor gaan zorgen dat je online goed zichtbaar bent met je dienst of product.

Wat zijn de kosten van de workshops?

De basis training kost €29,95 euro (excl btw). Je ontvangt dan een werkmap met alle informatie en opdrachten om voor jezelf inzichtelijk te maken welke hulp je nodig heb bij het realiseren van je doelen. Daarna zijn er nog 4 vervolgtrainingen waar de stappen Bewustwording, Doelen stellen, Tijdsmomenten inbouwen en Doen per keer uitgebreid behandeld worden. De 4 vervolgtrainingen kosten samen €120 euro (excl btw).

Indien je geen website hebt maar die wel graag zou willen kan P.O.E.N. jou daar bij helpen. Wij maken websites in WordPress. Deze websites zijn basic en kan je zelf bijhouden. Je ontvangt bij de website een uitgebreidt e-book hoe je met WordPress om kan gaan. Je levert zelf je teksten aan en foto’s. Wij maken de website voor je en je krijgt uitleg hoe je deze zelf kunt bijhouden. De eerste 2 maanden heb je gratis ondersteuning van ons. Het maken van deze website kost €500 euro (excl btw)

Voor €650 euro (excl btw) kunnen wij je dus een heel eind op weg helpen. Voor dat geld krijg je een persoonlijk uitgewerkt stappenplan met een eigen website. Heb je al een website kunnen wij je helpen beter gevonden te worden. Je hoeft dan niet de website af te nemen. De kosten voor alleen de workshops zijn €150 euro ( excl btw)

In het stappenplan wat we samen maken tijdens de P.O.E.N. workshops staan de volgende onderwerpen :

 • Bewustwording van wat je doel is, wie je bent, wat je talenten en kwaliteiten zijn.
 • Van droom naar doel naar werkelijkheid.
 • De commerciéle kant van je talenten.
 • Train your brain.
 • Feedback geven en krijgen.
 • Het bewuste onbewuste geheugen.
 • Tijdsmomenten, gedragsverandering.
 • Creativiteits tips.
 • Zoek het probleem.
 • Speel het spel.
 • Creëer je eigen geldboom.
 • Verkoop je zelf.
 • Solliciteren kun je leren.
 • Social media.
 • SEO ( search engine optimalisation ).

De workshops worden gehouden in feestwinkel De Scharrelboet in Schagen. Adres is Zijperweg 4 1742 NE Schagen.tel 0224-769022.  De workshops worden groepsgewijs gegeven, maar mocht je de voorkeur hebben om het alleen te doen is dit ook mogelijk.