Sollicitatie training voor JOU!sollicitatie training

Sollicitatie tips speciaal voor JOU!

Jouw talenten en kwaliteiten

Het is een roerige en aparte tijd waar we ons nu in bevinden. Zekerheden vallen weg, ontslagrechten worden versoepeld en men moet steeds meer vaardigheden en kwaliteiten hebben om aan de slag te (kunnen) blijven. De werkeloosheid stijgt ook de komende tijd en het eind lijkt nog niet in zicht. Het is een tijd om uitdagingen aan te gaan en je te gaan onderscheiden ten opzichte van de rest.

Maar hoe doe je dat dan. Hoe val jij op tussen de rest?  Binnen deze website vindt je allerlei informatie om meer inzicht over jezelf te krijgen. Wat jou talenten en kwaliteiten zijn, maar ook je valkuilen en waar jij je nog in kan verbeteren. Ik heb een E-book gemaakt met als titel Solliciteren kun je leren. In dit E-book vindt je alle informatie overzichtelijk verzameld. Ga hier naar het E-book toe Solliciteren kun je leren!

Draai de rollen eens om! 

Het wordt tijd dat jij de rollen gaat omdraaien.

Hoe zie ik dat jij moet solliciteren naar een baan. Simpel. Als jij weet wat jouw kracht is en jouw talenten zijn. Verkoop jezelf! Laat de toekomstige werkgever horen en zien dat ze (maar) één kans hebben om jou als werknemer aan te nemen. Doen ze dit niet, dan hebben zij pech. Jij hebt geen kans op een baan. Nee, de toekomstige werkgever moet blij en trots zijn dat hij jou tot zijn werknemers mag gaan rekenen.

Zij maken een kans op JOU! Dat is wie jij moet zijn en uitstralen. De werkgevers zullen dan in de rij (gaan) staan om jou aan te mogen nemen.

Hoe bereik jij dit nou? Een goede voorbereiding is het halve werk. Tijdens de training krijg je tips hoe jij je goed kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Hoe je een goede CV schrijft. Wat verbale en non-verbale communicatie inhoudt en hoe jij dit kunt toepassen om goed over te komen tijdens een gesprek. Ook wordt besproken hoe jij tijdens jouw sollicitatiegesprek het gesprek stuurt naar zoals jij het wil.

Ik geloof in kansen zien en kansen pakken en helpt jou graag jouw kans te pakken op een nieuwe baan! Hoe verkoop jij jezelf, want dat is eigenlijk wat je doet als je gaat solliciteren. Wat maakt jou beter dan de anderen en waarom zou een bedrijf voor jou moeten kiezen?

Ik begin bij het begin.

Weet jij al wat je wilt? Wat voor soort baan jij zoekt? Weet je wat jouw goede kwaliteiten zijn? Wat is jouw passie en wat zijn jouw valkuilen? Heel wat vragen waar het belangrijk van is dat jij daar voor jezelf een antwoord op krijgt.

Wat zijn jouw interesses? Wat vind jij leuk om te doen? Wat is jouw passie? Iets wat jij heel leuk vindt om te doen, kan jou heel succesvol* maken. Het is belangrijk dat als je gaat solliciteren, jij weet wie je bent en wat jij wilt. Nog belangrijker is er voor jezelf achter te komen wat jij kunt. Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten? Wat zijn jouw valkuilen? Wat vind jij leuk en wat zeker niet?

Je moet jouw kwaliteiten, ambities, ervaringen, wensen en voorkeuren kennen van jezelf. Zo vind jij de baan die het beste bij jou past.

Heb je interesse in de sollicitatie training? Deze kost €29,95 excl btw en duurt ongeveer 2,5 a 3 uur.