welkom bij P.O.E.N.
Positief, Ondernemend, Educatief, Netwerk.

Hier gaat het om wie je bent, waar je passie ligt, waar je vol van bent! Daarmee kun je elkaar inspireren, motiveren en stimuleren. Leer van elkaar en creeér je eigen geluk, en hoe je  geld kan verdienen met het doen van wat je leuk vindt. Bij P.O.E.N. krijg je uitleg en begeleiding. Je krijgt inzicht in wat je echt wilt, wat je inspireert en leuk vindt.

P.O.E.N. wil een netwerk zijn van positief denkende, ondernemend ingestelde mensen die op een innovatieve en creatieve manier van elkaar willen leren en elkaar willen inspireren. Die een gelukkig, positief leven willen hebben. Een bijdrage willen leveren voor de mensen om zich heen en in de maatschappij. Die elkaar helpen bij de groei van de mooiste en succesvolste dromen en doelen en gaan voor een vorm van geluk en financiële vrijheid.

Groei mee met de P.O.E.N. meetings

Ben je startende ondernemer, of ben je iemand die al heel lang een droom heeft of doel om ooit te starten. Eigen baas, financiële vrijheid, doen wat je leuk lijkt, anderen inspireren en helpen? Mooi ideeën. Vaak bedenken we allerlei redenen om nu nog niet te beginnen maar ooit ga je het doen…. wacht niet tot morgen. Begin nu. Het pad zal zich naar je vormen, begin gewoon met lopen en je zult zien dat de mogelijkheden zich bij je zullen aanmelden.

P.O.E.N. wil jou graag helpen met jouw doel of droom. Wij kunnen je helpen met kennis, maar ook met ons positieve netwerk, vindt mensen die ook met hun pad bezig zijn. Leer van elkaar, stimuleer elkaar. Tijdens de P.O.E.N. meetings kun je netwerken , maar geven we jou ook tools hoe je bepaalde zaken kunt aanpakken. We gaan jou inzichten geven over jezelf, een stappenplan geven dat jou gaat helpen met je doel of droom.

Elke P.O.E.N. meeting heeft een onderwerp. De kosten zijn 14,95 excl btw pp , natuurlijk zorgen we voor een hapje en drankje.  Tijdens deze meetings krijg je kennis over onderwerpen als, persoonlijke groei, social media, websites, communicatie, klantbenadering, medewerkers, solliciteren en nog veel meer. Bij de meeste meetings ontvang je ook een uitgebreid e-book met alle informatie , tips en tricks wat er die avond besproken is.  De meetings starten in 2020. Binnenkort kun je je via deze site aanmelden voor de meetigs en zie je ook welke onderwerpen wanneer besproken worden. Doe mee meet P.O.E.N. en groei!

Doe mee met de P.O.E.N. workshops voor zakelijke groei

Tijdens deze workshops brengen we in kaart via stap 1 : Bewustwording van wat je wilt, wie je bent, wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Met stap 2 : Doelen stellen gaan we concreet maken van wat wij in stap 1 hebben besproken. Vervolgens gaan we met stap 3 aan de gang. Stap 3: Tijdsmomenten inbouwen, gedragsverandering wat moet je anders gaan doen en hoe doe je dat om je doel te bereiken. De laatste stap is de makkelijkste en eigenlijk ook meteen de moeilijkste. Stap 4 : Doen, begin nu , niet wachten tot morgen. Kijk wat je nu al kunt doen. In stap 4 kijken we ook naar internet en social media. Heb je al een website of heb je daar hulp bij nodig. Hoe wordt je nu goed gevonden online via SEO. Er worden in stap 4 allerlei tips en tricks besproken die er voor gaan zorgen dat je online goed zichtbaar bent met je dienst of product.

Wat zijn de kosten van de workshops?

De basis training kost €14,95 euro (excl btw). Je ontvangt dan een werkmap met alle informatie en opdrachten om voor jezelf inzichtelijk te maken welke hulp je nodig heb bij het realiseren van je doelen. Daarna zijn er nog 4 vervolgtrainingen waar de stappen Bewustwording, Doelen stellen, Tijdsmomenten inbouwen en Doen per keer uitgebreid behandeld worden. De 4 vervolgtrainingen kosten samen € 60euro (excl btw).

Indien je geen website hebt maar die wel graag zou willen kan P.O.E.N. jou daar bij helpen. Wij maken websites in WordPress. Deze websites zijn basic en kan je zelf bijhouden. Je ontvangt bij de website een uitgebreidt e-book hoe je met WordPress om kan gaan. Je levert zelf je teksten aan en foto’s. Wij maken de website voor je en je krijgt uitleg hoe je deze zelf kunt bijhouden. De eerste 2 maanden heb je gratis ondersteuning van ons. Het maken van deze website kost €500 euro (excl btw)

Voor €574,95euro (excl btw) kunnen wij je dus een heel eind op weg helpen. Voor dat geld krijg je een persoonlijk uitgewerkt stappenplan met een eigen website. Heb je al een website kunnen wij je helpen beter gevonden te worden. Je hoeft dan niet de website af te nemen. De kosten voor alleen de workshops zijn €74,95 euro ( excl btw)

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk.

Het is belangrijk dat je je continue blijft ontwikkelen. Dat je leert van fouten en dat je kennis krijgt die er voor zorgt dat je persoonlijk groeit. Dat je leert hoe je met bepaalde situaties om kan gaan. Hoe je prettiger en gelukkiger kan leven. Het leven is op dit moment voor velen hectisch en zorgt voor stress. Het gevoel dat je geleefd wordt , de controle kwijt bent geraakt. De trein waar je in zit dendert voort en voor je het weet ben je weer een jaar verder. Tijd vliegt voorbij. Stap eens even uit de trein en sta stil bij wie je bent, wat je hebt en wat je zou willen. Retrain your brain en krijg weer controle.

Theatershow P.O.E.N.

Doe mee met de interactieve theatershow van P.O.E.N.  Tijdens deze show willen wij  jou op een vrolijke energierijke manier uitleg geven over de kracht van je eigen talenten en kwaliteiten. Deze talenten kunnen weer gekoppeld worden aan een doel wat behaalt moet worden. Met behulp van het droomdoelenbord of de  droomdoelenboom maken we de doelen visueel en zullen je zien dat vele handen licht werk maken. Deze droomdoelenboom krijg je na afloop van de training om deze op een prominente plek te zetten Op deze manier wordt iedereen elke dag geprikkeld wat jouw doel is en hoe ver je bent met het doel. Mocht je interesse hebben in de theatershow of meer willen weten… stuur een mailtje naar info@poen-netwerk.nl

WordPress website maken voor JOU.wordpress website maken

WordPress website maken? Goedkope website laten maken? Ben je handig en maak je mooie bijzondere artikelen of biedt je een dienst aan.? Je kunt tegenwoordig niet meer zonder website. Vroeger was je afhankelijk van bedrijven die jouw website ontworpen en onderhielden. Prijskaartjes van dit soort websites waren hoog. Tijden veranderen gelukkig en tegenwoordig kun je heel makkelijk en snel een website maken en onderhouden.   Een website maken is 1, wat ook heel belangrijk is dat je goed gevonden wordt op internet. Dat de doelgroep waar jij naar op zoek bent, jouw website ziet, en gebruik wil maken van je diensten of producten.

Voor €500,00 euro een website

Website maken, domeinnaam aanvragen en inrichten voor slechts €500,00 excl btw.
Inclusief handleiding over hoe website zelf bij te houden. Het gaat dan om een eenvoudige website met opmaak. In het e-book krijg je de uitleg hoe jijzelf de website kunt aanpassen naar je eigen wensen. Je ontvangt de eerste maand gratis ondersteuning voor het aanpassen van je website.Mocht je daarna nog meer hulp willen, of blijvende ondersteuning, kan dat middels een abonnementsvorm. Voor een klein bedrag per maand, helpen we je bij het onderhouden van je website. Je krijgt maandelijks ook tips hoe je nog beter gevonden kunt worden online.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, mail je vraag of kom gezellig langs aan de Molenvaart 17a 1761 AA Anna Paulowna