Doe mee met de P.O.E.N. workshops voor zakelijke groeip.o.e.n. workshops

Tijdens deze workshops brengen we in kaart via stap 1 : Bewustwording van wat je wilt, wie je bent, wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Met stap 2 : Doelen stellen gaan we concreet maken van wat wij in stap 1 hebben besproken. Vervolgens gaan we met stap 3 aan de gang. Stap 3: Tijdsmomenten inbouwen, gedragsverandering wat moet je anders gaan doen en hoe doe je dat om je doel te bereiken. De laatste stap is de makkelijkste en eigenlijk ook meteen de moeilijkste. Stap 4 : Doen, begin nu , niet wachten tot morgen. Kijk wat je nu al kunt doen. In stap 4 kijken we ook naar internet en social media. Heb je al een website of heb je daar hulp bij nodig. Hoe wordt je nu goed gevonden online via SEO. Er worden in stap 4 allerlei tips en tricks besproken die er voor gaan zorgen dat je online goed zichtbaar bent met je dienst of product.

Wat zijn de kosten van de workshops?

De basis training kost €14,95 excl btw euro. Je ontvangt dan een werkmap met alle informatie en opdrachten om voor jezelf inzichtelijk te maken welke hulp je nodig heb bij het realiseren van je doelen. Daarna zijn er nog 4 vervolgtrainingen waar de stappen Bewustwording, Doelen stellen, Tijdsmomenten inbouwen en Doen per keer uitgebreid behandeld worden. De 4 vervolgtrainingen kosten samen €60,00 euro excl btw.

Indien je geen website hebt maar die wel graag zou willen kan P.O.E.N. jou daar bij helpen. Wij maken websites in WordPress. Deze websites zijn basic en kan je zelf bijhouden. Je ontvangt bij de website een uitgebreidt e-book hoe je met WordPress om kan gaan. Je levert zelf je teksten aan en foto’s. Wij maken de website voor je en je krijgt uitleg hoe je deze zelf kunt bijhouden. De eerste 2 maanden heb je gratis ondersteuning van ons. Het maken van deze website kost €500 euro excl btw

Voor €574,95 excl btw euro kunnen wij je dus een heel eind op weg helpen. Voor dat geld krijg je een persoonlijk uitgewerkt stappenplan met een eigen website. Heb je al een website kunnen wij je helpen beter gevonden te worden. Je hoeft dan niet de website af te nemen. De kosten voor alleen de workshops zijn € 74,95 euro excl btw

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk.

Het is belangrijk dat je je continue blijft ontwikkelen. Dat je leert van fouten en dat je kennis krijgt die er voor zorgt dat je persoonlijk groeit. Dat je leert hoe je met bepaalde situaties om kan gaan. Hoe je prettiger en gelukkiger kan leven. Het leven is op dit moment voor velen hectisch en zorgt voor stress. Het gevoel dat je geleefd wordt , de controle kwijt bent geraakt. De trein waar je in zit dendert voort en voor je het weet ben je weer een jaar verder. Tijd vliegt voorbij. Stap eens even uit de trein en sta stil bij wie je bent, wat je hebt en wat je zou willen. Retrain your brain en krijg weer controle.