P.O.E.N.trainingen voor JOU! of je medewerkersp.o.en.training

P.O.E.N. heeft trainingen gemaakt voor leidinggevenden, ondernemers en medewerkers. Tijdens deze trainingen ligt de nadruk op de persoon. HetdraaitomJOU!  Iedereen is verantwoordelijk voor de keuzes die men maakt. Het is belangrijk om jezelf bewust te zijn dat je daar een hele grote rol in speelt. Dit lijkt heel simpel maar is het niet. Heel vaak worden we beïnvloedt  door de mensen in je omgeving of door allerlei andere factoren.

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk.

Het is belangrijk dat je je continue blijft ontwikkelen. Dat je leert van fouten en dat je kennis krijgt die er voor zorgt dat je persoonlijk groeit. Dat je leert hoe je met bepaalde situaties om kan gaan. Hoe je prettiger en gelukkiger kan leven. Het leven is op dit moment voor velen hectisch en zorgt voor stress. Het gevoel dat je geleefd wordt , de controle kwijt bent geraakt. De trein waar je in zit dendert voort en voor je het weet ben je weer een jaar verder. Tijd vliegt voorbij. Stap eens even uit de trein en sta stil bij wie je bent, wat je hebt en wat je zou willen. Retrain your brain en krijg weer controle.

Als je deze controle hebt en je bewust bent van je krachten ,talenten en kwaliteiten kun je vervolgens  doelen gaan stellen.  We hebben een werkwijze bedacht die mensen kunnen helpen met het duidelijk formuleren van het doel en de vervolgstappen. Welk gedrag moet verandert worden om het doel te behalen. Welke hulpmiddelen zijn er nodig. Het visualiseren waar je staat met je doel.

Hoe doen wij dit dan?

Met P.O.E.N. gaan we terug naar de basis en beginnen we bij het begin. Wij brengen de medewerkers eerst in kaart als persoon. Wie zijn ze, wat zijn hun talenten en kwaliteiten. We kijken ook naar hun valkuilen, waar kunnen ze zich nog in verbeteren. Elke medewerker ontvangt een op maat gemaakt profiel. Met dit profiel kunnen ze zowel zakelijk als persoonlijk groeien. De vervolgstappen om te kunnen groeien zetten we om in een persoonlijk stappenplan.  Met dit stappenplan gaan we persoonlijke doelstellingen alsook zakelijke doelstellingen vastleggen.  We gaan deze doelen visualiseren in een droomdoelenbord of boom. Iedereen kan het proces volgen door middel van het bord of de boom.

Vele handen maken licht werk, elke medewerker krijgt twee handsup. eentje voor hun persoonlijke groei en een voor in de droomdoelenboom voor het zakelijke doel.  Alle handjes samen zullen ervoor zorgen dat het doel behaalt gaat worden.  P.O.E.N. helpt zo de onderneming als de medewerker met het behalen van hun doelen.

De kennis die wij geven kun je  zowel zakelijk als prive thuis toepassen. Het zal de medewerkers zelfstandiger maken en stimuleren in het behalen van hun doelen.

Deze training kan op maat gemaakt worden voor een onderneming, we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

De trainingen waar nu gebruik van gemaakt kan worden zijn

  • HetdraaitomJOU!
  • Medewerkers
  • Klantbenadering
  • Communicatie
  • Persoonlijk ontwikkelings plan maken

Wil je meer informatie over de trainingen of mogelijkheden, stuur een mail naar info@poen-netwerk.nl