P.O.E.N. theatershow met Hetty de Mettyp.o.e.n. theatershow

Dit jaar komt er ook een interactieve theatershow van P.O.E.N. Tijdens deze show willen wij  jou op een vrolijke energierijke manier uitleg geven over de kracht van je eigen talenten en kwaliteiten. Je zult er kennis maken met de bijzondere Hetty de Metty die heel erg goed is in jou inzicht geven in je talenten en kwaliteiten. Dit doet zij door middel van het lezen van je geboortenaam en geboortejaar.  Het is geweldig om een uitleg van Hetty te krijgen en ze groeit van jullie talenten en kwaliteiten.

Henriette Henkes heeft in haar jarenlange ervaring als personal coach al veel gehoord, gezien en meegemaakt. Nu is het tijd om die opgedane kennis met jullie te delen.

Ze is schrijfster van het boek Naamuitleg in Dummytaal en staat bekend om haar talenten en kwaliteiten.

Een bijzondere unieke show die je meegemaakt moet hebben. Deze show draait dus niet om ons maar om JOU!  Show me your talent!

Tijdens deze theatershow krijg je ook uitleg over het P.O.E.N. programma, de 4 stappen, handige tips voor persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer.

De Show is nog in ontwikkeling maar de eerste show is met enthousiasme en herkenbaarheid ontvangen in het winkelcentrum Bilgaarden Leeuwarden. Daar werd de show voor de eerste keer opgevoerd voor de ondernemers in winkelcentrum Bilgaard.