P.O.E.N. meetings voor JOU!

Laat je inspireren tijdens de P.O.E.N. meetings. Deze meetings zijn voor ondernemende mensen die op zoek zijn naar persoonlijke groei. Kennis willen delen of leren over allerlei onderwerpen. Elke meeting is weer anders. Iedereen kan zich aanmelden voor de P.O.E.N. meetings.  Dit kan hier via de website. De P.O.E.N. meetings gaan in september van start na de vakanties.

Wij vinden het belangrijk dat mensen hun zelfstandigheid vergroten in financieel opzicht als ook persoonlijk of zakelijk opzicht, persoonlijk of zakelijk groeien door middel van het delen van kennis. Die zelfstandigheid vinden wij heel belangrijk omdat dat de basis is om niet langer meer afhankelijk te zijn van mensen, bedrijven of  financiële instellingen. Dat je een bepaalde mate van financiële ruimte of vrijheid krijgt die er voor zorgt dat jij de doelen die je stelt voor jezelf of je onderneming kunt behalen. De kennis en de middelen die wij kunnen bieden zullen je inzichten geven over je eigen talenten en kwaliteiten.

Groei mee met de P.O.E.N meetings

Ben je startende ondernemer, of ben je iemand die al heel lang een droom heeft of doel om ooit te starten. Eigen baas, financiële vrijheid, doen wat je leuk lijkt, anderen inspireren en helpen? Mooi ideeën. Vaak bedenken we allerlei redenen om nu nog niet te beginnen maar ooit ga je het doen…. wacht niet tot morgen. Begin nu. Het pad zal zich naar je vormen, begin gewoon met lopen en je zult zien dat de mogelijkheden zich bij je zullen aanmelden.

P.O.E.N. wil jou graag helpen met jouw doel of droom. Wij kunnen je helpen met kennis, maar ook met ons positieve netwerk, vindt mensen die ook met hun pad bezig zijn. Leer van elkaar, stimuleer elkaar. Tijdens de P.O.E.N. meetings kun je netwerken , maar geven we jou ook tools hoe je bepaalde zaken kunt aanpakken. We gaan jou inzichten geven over jezelf, een stappenplan geven dat jou gaat helpen met je doel of droom.

Elke P.O.E.N. meeting heeft een onderwerp. De meetings duren ongeveer 2,5 a 3 uur. De kosten zijn 14,95  excl BTW pp, natuurlijk zorgen we voor een hapje en drankje.  Tijdens deze meetings krijg je kennis over onderwerpen als, persoonlijke groei, social media, websites, communicatie, klantbenadering, medewerkers, solliciteren en nog veel meer. Bij de meeste meetings ontvang je ook een uitgebreid e-book met alle informatie , tips en tricks wat er die avond besproken is.  De meetings starten in September. Binnenkort kun je je via deze site aanmelden voor de meetigs en zie je ook welke onderwerpen wanneer besproken worden. Doe mee meet P.O.E.N. en groei!

Financiële vrijheid en geluk

Zekerheden zijn aan het verdwijnen, vroeger had je een baan voor het leven en daarna ging je met pensioen. Tijden zijn aan het veranderen. Zekerheden verdwijnen. Hoe zorg je dat je zelfstandig kan leven, werken. Dat je niet geheel afhankelijk bent van een baan. Dat je creatief, ondernemend wordt met ideeën die zorgen voor extra inkomsten bronnen.

P.O.E.N. wil een netwerk zijn van positief denkende, ondernemend ingestelde mensen die op een innovatieve en creatieve manier van elkaar willen leren en elkaar willen inspireren. Die een gelukkig, positief leven willen hebben. Een bijdrage willen leveren voor de mensen om zich heen en in de maatschappij. Die elkaar helpen bij de groei van de mooiste en succesvolste dromen en doelen en gaan voor een vorm van geluk en financiële vrijheid.

Bij P.O.E.N. gaat het om wie je bent, waar je passie ligt, waar je vol van bent! Daarmee kun je elkaar inspireren, motiveren en stimuleren. Leer van elkaar en creëer je eigen geluk, en hoe je eventueel geld kan verdienen met het doen van wat je leuk vindt.  Wat je leuk vindt ben je meestal ook goed in. Wie weet kan je daar wel je geld mee verdienen. Wie weet wordt je er wel zo goed in dat het uiteindelijk je nieuwe droombaan wordt.  Financiële vrijheid. Bij P.O.E.N. krijg je uitleg en begeleiding.

Creeër je eigen geldboom!

Het draait om jou ! Tijden veranderen, je kunt vandaag de dag overal je geld mee verdienen. In het tijdperk waarin wij nu leven hebben wij de mogelijkheid ons werk zo vorm te geven, dat het bij ons leven past en niet andersom. Grijp deze unieke kans

Ben jij creatief, zit je vol met ondernemende ideeen maar weet je niet hoe je die kunt omzetten tot iets concreets? Wil jij van je hobby of je passie je werk maken ? Zit je op school en weet je niet wat je wilt, waar je goed in bent of beter in kunt worden?

Leer geld verdienen door de dingen te doen die je leuk vind, en waar je anderen mee kan helpen.

Ik wil je leren dat je op een leuke positieve manier geld kunt verdienen door je werk te maken van de dingen die je leuk vindt en het liefst doet. Je kunt de oplossing zijn voor iemand met een probleem, en daar een vergoeding voor vragen. Deel je talenten en kwaliteiten met anderen. Je zult er gelukkiger van worden en geluk leid vaak tot succes en rijkdom. Het mooie is dat je er ook mee kan beginnen terwijl je een baan hebt.. Zie het als  een zaadje wat je gaat planten langzaam laat groeien. Wauw, je eigen geldboompje ! Een boompje wat gaat groeien en je uiteindelijk als je het goed doet in je eigen levensonderhoud gaat voorzien. Het draait om JOU! en ik kan je helpen bij het ontwikkelen van zo’n geldboom.

Kosten P.O.E.N. meetings

Tijdens de P.O.E.N. meetings kun je mee brainstormen over allerlei onderwerpen die jou kunnen helpen persoonlijk of zakelijk te groeien. Je kunt tijdens deze meetings ook netwerken, wie weet kan jij anderen helpen met behalen van hun doel of droom.

Kosten P.O.E.N. meetings zijn € 14,95 excl BTW pp
Wat krijg je daar dan voor ?

  • Een inspirerende avond vol kennis en informatie
  • Een hapje en een drankje
  • Een e-book met informatie over het onderwerp van de avond.
  • Netwerkmogelijkheid

De meetings starten in 2020.

Het adres waar de meetings gehouden worden is Molenvaart 17a in Anna Paulowna. Wij maken gebruik van de workshopruimte die er is in feestwinkel de Scharrelboet.