P.O.E.N. E-books, speciaal voor JOU! p.o.e.n. e-books

P.O.E.N. e-books. Bij P.O.E.N. vindt je allerlei kennis en informatie. Een aantal onderwerpen hebben wij verwerkt in een E-book.  Deze kun je makkelijk via Paypal betalen en downloaden.  Binnenkort wordt het ook mogelijk om via een andere betalingsmethode het e-book te bestellen en te downloaden.

E-books die inspireren, speciaal voor jou gemaakt! € 2,50 per stukebooks

Ik heb een aantal e-books geschreven die jou kunnen helpen in het behalen van jouw doelen of die van je medewerkers. Deze E-books kosten slechts € 2,50 per stuk en zijn na betaling direct te downloaden.

Het gaat om de volgende e-books

E-book Klantbenadering. Hoe maak je van een klant nu een ambassadeur iemand die jouw bedrijf gaat promoten? Met de informatie uit het e-book kun je zelf en anderen inspireren om anders te kijken naar klanten. Maak er een feestje van met de klant. Veel bedrijven zijn veel te zakelijk geworden in hun omgang met klanten. Alles is geautomatiseerd, maar dat kleine persoonlijke contact is het geen de klant van tegenwoordig mist bij veel winkels. Er worden wel trainingen gegeven, maar je moet verkopen oprecht uit je hart, niet via een stappenplan.

Laat zien dat je bedrijf of winkel menselijk is, dat het bij jouw onderneming om personen, mensen draait, niet om doelgroepen, cijfers enz.

Klik hier om naar het E-book Klantbenadering te gaan en bestel het voor slechts €2,50

E-book Communicatie.  Hoe communiceren we tegenwoordig met elkaar. De tijd waarin we nu leven gaat supersnel voorbij, via allerlei technische handigheidjes kunnen we snel en makkelijk communiceren naar elkaar., maar communiceren we dan ook echt. Luisteren we ook echt naar elkaar, begrijpen we elkaar? En als dat niet is, wat zou je dan kunnen doen om te zorgen dat jou boodschap wel goed overkomt. In het E-book krijg je uitleg over alles wat met communiceren te maken heeft. De lichaamstaal die jij gebruikt tijdens je gesprekken. Hoe kom je over, Hoe geef je feedback. Wat is je doel, wat wil je bereiken met je boodschap. Hoe zorg je dat mensen de tijd nemen om oprecht te luisteren naar elkaar. Niet meteen te reageren of oordelen

Klik hier om naar het E-book Communicatie te gaan en bestel het slechts voor €2,50

E-book Medewerkers. Jouw medewerkers en jij bent het bedrijf. Jullie zijn het visitekaartje. De klant koppelt jullie gezichten aan het beeld wat hij heeft van het bedrijf. Hoe maak je jouw medewerkers hier bewust van. Hoe kunnen ze een nog beter visitekaartje worden voor jouw bedrijf. Een visitekaartje wat blijft hangen. Wat ervoor zorgt dat een klant jouw bedrijf gaat promoten en ambassadeur wordt van jouw bedrijf. In het E-book Medewerkers staat informatie hoe jij en jouw medewerkers het verschil kunnen maken ten opzichte van andere bedrijven. Hoe je zorgt dat het bedrijf nog meer gaat stralen en klanten gaat aantrekken. Wat klanten belangrijk vinden.

Klik hier om naar het E-book Medewerkers te gaan en bestel het slechts voor €2,50

E-book het draait om jou !. Actie is reactie. In alles wat je doet. Jij bent de persoon die daar handig gebruik van kan maken met de kwaliteiten en vaardigheden die jij bezit. Ben jij je bewust van alle kwaliteiten en vaardigheden die je bezit, maak je er goed gebruik van. Het e-book Het draait om Jou, gaat je inzichten geven op persoonlijk vlak, Wat vindt je leuk, waar ben je goed in, waar kun je beter in worden. Maak voor jezelf eens de balans op, waar sta je nu en waar wil je naartoe.

Klik hier om naar het E-book Het draait om Jou ! te gaan en bestel het slechts voor €2,50

E-book Solliciteren kun je leren! Ben je op zoek naar een baan, wil het maar niet lukken. Je solliciteert je rot maar je krijgt weinig reacties terug. Laat mij je helpen. Ik heb een e-book gemaakt vol met sollicitatie tips. Hoe je een goede sollicitatiebrief maakt, hoe jij opvalt tussen die honderen anderen die ook allemaal op dezelfde baan solliciteren. Je krijgt inzicht in waar je goed in bent, waar je beter in kunt worden. Hoe je slim om kunt gaan met je sollicitatiegesprek. Hoe je de social media voor jou kan laten werken en je gebruik maakt van je eigen vrienden netwerk.

Klik hier om naar het E-book Solliciteren kun je leren te gaan en bestel het slechts voor €2,50

E-book Persoonlijk ontwikkelingsplan maken incl pop formulier. Wil jij inzicht krijgen waar je goed in bent. Waar je beter in kunt worden. Waar jouw passie ligt. Download het E-Book persoonlijk ontwikkelingsplan maken. Maak gebruik van het handige formulier en maak je eigen P.O.P. Persoonlijk Ontwikkelings Plan. Handig voor jezelf en voor je leidinggevende. Maak afspraken over hoe jij kunt groeien binnen het bedrijf waar je werkt. Maak een plan van aanpak en maak afspraken.

Klik hier om naar het E-book Persoonlijk Ontwikkelings Plan maken te gaan en bestel het voor slechts €2,50