Ontbijtje doen met P.O.E.N.??ontbijtje P.O.E.N.??

Start de dag is lekker inspirerend met een ontbijtje P.O.E.N. voor ondernemers, zzp-ers en zelfstandigen. Zakelijk netwerken bij een gezellig ontbijt voor de regio Anna Paulowna en regio Leeuwarden.  Wat is de bedoeling met ontbijtje P.O.E.N.?

Tijdens dit zakelijke ondernemende ontbijt stellen wij je in de gelegenheid om je bedrijf , idee of onderneming te presenteren.  Natuurlijk is er tijd om te netwerken, ervaringen te delen en ideeën op te doen. Maar er is meer.

Het is ook een brainstorm sessie om inspirerende ideeën op te doen voor meer omzet, elkaar te helpen met de kennis die we samen hebben en een positief, ondernemend, educatief netwerk te vormen dat elkaar inspireert en helpt bij het behalen van zakelijke doelstellingen voor je onderneming of bedrijf. Waar loop je tegen aan ,waar kunnen wij je mee helpen. Elke week gaan we brainstormen over een onderwerp dat door de deelnemers is ingebracht.

Ontbijtje P.O.E.N. start in 2020 en worden gehouden in feestwinkel De Scharrelboet Molenvaart 17a Anna Paulowna

Kosten Ontbijtje P.O.E.N. en P.O.E.N. lidmaatschap.

Per ontbijt per persoon €12,50
Jaarcontributie om lid te zijn van ontbijtje P.O.E.N. en het P.O.E.N. netwerk is €100,00
Indien je lid wordt van Ontbijtje P.O.E.N. en P.O.E.N. mag je informatie aanleveren over je bedrijf of diensten. Je krijgt een eigen pagina waarop je je kunt presenteren.  Op deze manier kunnen mensen zien wie er in het netwerk zitten en voor je bedrijf is het een mogelijkheid om extra omzet of opdrachten binnen te halen.

Ontbijtje P.O.E.N. wordt gehouden in Feestwinkel de Scharrelboet te Anna Paulowna en bij MatCH Talenten te Leeuwarden.

Ben je enthousiast geworden, wil je mee doen met ons positieve netwerk, stuur een mail naar info@poen-netwerk.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen mag ook nr feestwinkel is 0223-769028

Ontbijtje P.O.E.N. is voor en door ondernemers, zzp-ers, zelfstandige en ondernemende creatieve mensen.