Ondernemend Netwerk Anna Paulowna …. Welkom bij P.O.E.N.

Het Positieve Ondernemende Educatieve Netwerk. Hier gaat het om wie je bent, waar je passie ligt, waar je vol van bent! Daarmee kun je elkaar inspireren, motiveren en stimuleren. Leer van elkaar en creeér je eigen geluk, en hoe je eventueel geld kan verdienen met het doen van wat je leuk vindt. Bij P.O.E.N. krijg je uitleg en begeleiding. Je krijgt inzicht in wat je echt wilt, wat je inspireert en leuk vindt.

Wij willen een ondernemend netwerk in de regio Anna Paulowna opbouwen voor ondernemende mensen die een doel of droom hebben waar ze naartoe willen werken. Dit kan zijn voor jezelf beginnen, van je hobby je werk maken. Een extra inkomstenbron te genereren waardoor je minder afhankelijk wordt van je baan.  Ideeën en kennis te delen over hoe je meer omzet kunt genereren. Natuurlijk netwerken in contact komen met de juiste mensen die jou verder kunnen helpen met je droom of werk. Het is allemaal mogelijk binnen ons Netwerk.

P.O.E.N. wil een netwerk zijn van positief denkende, ondernemend ingestelde mensen die op een innovatieve en creatieve manier van elkaar willen leren en elkaar willen inspireren. Die een gelukkig, positief leven willen hebben. Een bijdrage willen leveren voor de mensen om zich heen en in de maatschappij. Die elkaar helpen bij de groei van de mooiste en succesvolste dromen en doelen en gaan voor een vorm van geluk en financiële vrijheid.

P.O.E.N. meetings voor JOU!

Laat je inspireren tijdens de P.O.E.N. meetings. Deze meetings zijn voor ondernemende mensen die op zoek zijn naar persoonlijke groei. Kennis willen delen of leren over allerlei onderwerpen. Elke meeting is weer anders. Iedereen kan zich aanmelden voor de P.O.E.N. meetings.

Wij vinden het belangrijk dat mensen hun zelfstandigheid vergroten in financieel opzicht als ook persoonlijk of zakelijk opzicht, persoonlijk of zakelijk groeien door middel van het delen van kennis. Die zelfstandigheid vinden wij heel belangrijk omdat dat de basis is om niet langer meer afhankelijk te zijn van mensen, bedrijven of  financiële instellingen. Dat je een bepaalde mate van financiële ruimte of vrijheid krijgt die er voor zorgt dat jij de doelen die je stelt voor jezelf of je onderneming kunt behalen. De kennis en de middelen die wij kunnen bieden zullen je inzichten geven over je eigen talenten en kwaliteiten.

Klik hier voor meer informatie over de P.O.E.N. meetings

Doe mee met de P.O.E.N. workshops voor zakelijke groeiondernemend netwerk schagen

Tijdens deze workshops brengen we in kaart via stap 1 : Bewustwording van wat je wilt, wie je bent, wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Met stap 2 : Doelen stellen gaan we concreet maken van wat wij in stap 1 hebben besproken. Vervolgens gaan we met stap 3 aan de gang. Stap 3: Tijdsmomenten inbouwen, gedragsverandering wat moet je anders gaan doen en hoe doe je dat om je doel te bereiken. De laatste stap is de makkelijkste en eigenlijk ook meteen de moeilijkste. Stap 4 : Doen, begin nu , niet wachten tot morgen. Kijk wat je nu al kunt doen. In stap 4 kijken we ook naar internet en social media. Heb je al een website of heb je daar hulp bij nodig. Hoe wordt je nu goed gevonden online via SEO. Er worden in stap 4 allerlei tips en tricks besproken die er voor gaan zorgen dat je online goed zichtbaar bent met je dienst of product.

Klik hier voor meer informatie over de workshops van P.O.E.N.

Ontbijtje doen met P.O.E.N.??ontbijtje P.O.E.N.??

Start de dag is lekker inspirerend met een ontbijtje P.O.E.N. voor ondernemers, zzp-ers en zelfstandigen. Zakelijk netwerken bij een gezellig ontbijt voor de regio Anna Paulowna.  Wat is de bedoeling met ontbijtje P.O.E.N.?

Tijdens dit zakelijke ondernemende ontbijt stellen wij je in de gelegenheid om je bedrijf , idee of onderneming te presenteren.  Natuurlijk is er tijd om te netwerken, ervaringen te delen en ideeën op te doen. Maar er is meer.

Het is ook een brainstorm sessie om inspirerende ideeën op te doen voor meer omzet, elkaar te helpen met de kennis die we samen hebben en een positief, ondernemend, educatief netwerk te vormen dat elkaar inspireert en helpt bij het behalen van zakelijke doelstellingen voor je onderneming of bedrijf. Waar loop je tegen aan ,waar kunnen wij je mee helpen. Elke week gaan we brainstormen over een onderwerp dat door de deelnemers is ingebracht.

Klik hier voor meer informatie over ontbijtje P.O.E.N.

P.O.E.N.training voor JOU! of je medewerkersp.o.en.training

P.O.E.N. heeft trainingen gemaakt voor leidinggevenden, ondernemers en medewerkers. Tijdens deze trainingen ligt de nadruk op de persoon. HetdraaitomJOU!  Iedereen is verantwoordelijk voor de keuzes die men maakt. Het is belangrijk om jezelf bewust te zijn dat je daar een hele grote rol in speelt. Dit lijkt heel simpel maar is het niet. Heel vaak worden we beïnvloedt  door de mensen in je omgeving of door allerlei andere factoren.

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk.

Het is belangrijk dat je je continue blijft ontwikkelen. Dat je leert van fouten en dat je kennis krijgt die er voor zorgt dat je persoonlijk groeit. Dat je leert hoe je met bepaalde situaties om kan gaan. Hoe je prettiger en gelukkiger kan leven. Het leven is op dit moment voor velen hectisch en zorgt voor stress. Het gevoel dat je geleefd wordt , de controle kwijt bent geraakt. De trein waar je in zit dendert voort en voor je het weet ben je weer een jaar verder. Tijd vliegt voorbij. Stap eens even uit de trein en sta stil bij wie je bent, wat je hebt en wat je zou willen. Retrain your brain en krijg weer controle.

Als je deze controle hebt en je bewust bent van je krachten ,talenten en kwaliteiten kun je vervolgens  doelen gaan stellen.  We hebben een werkwijze bedacht die mensen kunnen helpen met het duidelijk formuleren van het doel en de vervolgstappen. Welk gedrag moet verandert worden om het doel te behalen. Welke hulpmiddelen zijn er nodig. Het visualiseren waar je staat met je doel.

Klik hier voor meer informatie over de P.O.E.N. trainingen

P.O.E.N. theatershow

P.O.E.N. theatershow Show me your talentp.o.e.n. theatershow

In 2020 komt er ook een nieuwe interactieve theatershow van P.O.E.N. Tijdens deze show willen wij  jou op een vrolijke energierijke manier uitleg geven over de kracht van je eigen talenten en kwaliteiten.

Klik hier voor meer informatie over de P.O.E.N. theatershow

Waar vindt je P.O.E.N. ?

Je vindt ons in de feestwinkel de Scharrelboet, adres Molenvaart 17a , 1761 AA Anna Paulowna. Heb je vragen over het netwerk, kom gezellig langs en wij kunnen je er alles over vertellen. De meeste activiteiten zullen in de feestwinkel zijn , maar kunnen ook op locatie gegeven worden.
Mailen kan ook, stuur je vraag naar info@poen-netwerk.nl of bel naar de feestwinkel 0223-769028

Onze ambities zijn om verder uit te breiden in het land en een positief landelijk netwerk op te zetten.