Naamuitleg voor JOU!

Naamuitleg in Dummy taal.

Henriette Henkes heeft in haar jarenlange ervaring als personal coach al veel gehoord, gezien en meegemaakt. Ze denkt graag in mogelijkheden dan in beperkingen. Dat is haar persoonlijke kracht.  Ze heeft een inspirerend boek geschreven Naamuitleg in dummytaal.

Achtergrond (roep)naam

Iedereen heeft een naam gekregen die bij hem of haar hoort en er is een samenhang met je karakter en je ontwikkeling hier op aarde. Vaak zijn het de ouders die de naam hebben bedacht. De chemie hebben met de naam is belangrijk voor de ouders. Hoe het ook tot stand is gekomen, de naam heeft energie in zich, welke vertolkt wordt door de drager van de naam . Het is altijd handig om te weten of de roepnaam ook de geboortenaam is.

In de geboortenaam schuilen namelijk de originele eigenschappen en de roepnaam is vaak de uitstraling die men zichzelf graag gunt. Jouw naam vertelt je dus heel veel over jezelf. Wie je bent en waar je goed in bent.  Meten is weten, kom met dit boekje te weten wat jouw krachtige talenten zijn en welke jouw laten struikelen. Wij leren ons hele leven. Leer mee en groei!  Elke naam is uniek zeker in combinatie met je geboortedatum. Beide vertellen veel over wie jij bent.

Bestel het boekje Naamuitleg in Dummytaal

Het boekje is voor iedereen die op ontdekkingstocht wil gaan naar zelfkennis. Wat zijn jouw krachten en talenten , maar ook je valkuilen. De eigenschappen die jou laten struikelen of verdriet geven.

Leer met dit boekwerk stap voor stap de naam samen te  stellen. Door (h)erkenning zul jij je bewust worden wat jouw talenten zijn en waar je kracht uit kunt halen. Waar je positieve energie van gaat krijgen maar ook dat je minder onzeker hoeft te zijn over jezelf. Ieder mens is uniek en heeft mooie krachtige talenten en eigenschappen. Soms weet je die van jezelf en soms ook niet. Met dit boekje ga je anders denken en handelen. Je zal je bewust worden van welke talenten er in jou zitten. Het zal je inspireren en motiveren.

Dit unieke boekje is alleen te koop bij Kadopspeciaal en kost €19,95. Als je het boekje bestelt mag je ook je geboortenaam en geboortedatum doorgeven. Henriette zal dan een persoonlijke boodschap over jouw talenten in het boek schrijven.  Een persoonlijke boodschap voor jou of voor degene aan wie je het boekje zou willen geven als kado.

Klik op het boekje om naar de webwinkel te gaan.