Medewerkers

e-book medewerkers

Kapitaal van jouw organisatie

Het belangrijkste voor een organisatie zijn haar medewerkers. De medewerkers zijn het visitekaartje van de onderneming. De klant komt via hen in contact met het bedrijf. Koppelt vervolgens hun contact met diens medewerkers aan het functioneren van de organisatie. Op basis hiervan beslist de klant of het een prettig bedrijf is om zaken mee te doen of dat men er liever niet koopt.

Soorten medewerkers

Je hebt allerlei soorten medewerkers binnen een onderneming. Deze medewerkers zorgen ervoor dat het bedrijf kan bestaan en kan groeien. De kennis en kracht van medewerkers wordt nog wel eens onderschat door organisaties. Medewerkers kunnen vaak veel meer dan dat ze binnen die onderneming kunnen zien. Zo zijn er medewerkers die zelf een huis hebben laten bouwen en daarvoor de voorbereidingen, planning en alles wat erbij hoort zelf hebben gedaan/ geregeld.

Er zijn ook medewerkers die op sportclubs of hobbyclubs enorme bijdragen leveren, organiseren, trainen, coachen, enzovoort. Medewerkers kunnen veel meer dan dat er van ze binnen een bedrijf wordt gevraagd. Gebruik deze kracht , kennis en informatie om nog meer uit jouw medewerkers te halen en maak het leuk(er) voor jouw medewerker. Laat hem meedenken met jouw organisatie…..

Hé medewerker….

Besef je dat jij elke dag het verschil kunt maken! Heb jij een vervelende dag? Dan beleven die klanten of collega’s deze indirect mee. Jij straalt uit hoe jij je voelt en jouw omgeving reageert daarop. Wees je hiervan bewust!

Jij bent heel belangrijk. De sleutel tot succes van jou en de onderneming zit in jou. Ik weet dat jouw baas dit belangrijk vindt. Deze training geeft jou meer inzicht in hoe jij het verschil kunt maken in de omgang met klanten en collega’s en hoe jij met bepaalde situaties leert om te kunnen gaan.

Jij als medewerker kunt het verschil maken. Ontwikkel je en groei mee met het bedrijf.

Hoe sta jij op? Maak bewust elke dag jouw keuze hoe jouw dag wordt! Wordt het een vrolijke positieve energierijke dag vol leuke momenten of wordt het een saaie donkere dag, waarin niets goed gaat, je geïrriteerd bent en jouw omgeving ook al lastig doet. Maak jouw keuze. Waar ga jij voor?

De medewerkers training kost €29,95 excl btw per persoon. De training duurt ongeveer 2,5 a 3 uur.