Lokale zzp-ers maken graag gebruik van het P.O.E.N.-netwerk.

Steun de lokale zzp-er

Samen hebben wij als lokale zzp-ers veel kennis in huis. Wij kunnen dus veel van elkaar leren. Het is tijd geworden de ander niet meer als een concurrent te zien maar als een collega die kennis met je deelt om zo meer omzet te genereren. Wat werkt wel ,wat werkt niet. Doe met elkaar de winkelcheck. Bedenk acties waar je andere lokale zzp-ers in betrekt zodat je een totaal pakket kan aanbieden. De kansen verdubbelen zo om meer omzet of klanten te trekken.

P.O.E.N. kan deze lokale zzp-ers met elkaar in contact brengen, kennis delen , creatieve oplossingen aandragen waardoor je als lokale zzp-er meer kansen gaat creëren voor meer omzet en klanten.

Afstanden bestaan digitaal gezien niet meer. Wij kunnen dus lokale zzp-ers binnen een regio bij elkaar brengen ,maar als je bij P.O.E.N. zit ben je ook zichtbaar binnen het landelijke netwerk van P.O.E.N. Zien wij vragen ontstaan over een specifiek onderwerp kunnen wij lokale zzp-ers dus ook landelijk met elkaar in contact brengen om zo het beste uit elkaar te halen.