Lokale winkeliers maken graag gebruik van het P.O.E.N.-netwerk.

steun de lokale winkelier

De lokale winkelier onderneemt al niet meer zo makkelijk als een aantal jaar geleden. Steeds meer concurrentie van internet , branchevervaging en noem maar op. Huren van winkelpanden zijn nog steeds te hoog ten opzichte van de omzetten die nu nog worden gedraaid. In het verleden was dit beter in verhouding dan nu.

Samen hebben wij als lokale winkeliers veel kennis in huis. Wij kunnen dus veel van elkaar leren. Het is tijd geworden de ander niet meer als een concurrent te zien maar als een collega die kennis met je deelt om zo meer omzet te genereren. Wat werkt wel ,wat werkt niet. Doe met elkaar de winkelcheck. Bedenk acties waar je andere lokale winkeliers in betrekt zodat je een totaal pakket kan aanbieden. De kansen verdubbelen zo om meer omzet of klanten te trekken.

P.O.E.N. kan deze lokale winkeliers met elkaar in contact brengen, kennis delen , creatieve oplossingen aandragen waardoor je als lokale winkelier meer kansen gaat creëren voor meer omzet en klanten. Wij denken graag met jou mee.

Afstanden bestaan digitaal gezien niet meer. Wij kunnen dus lokale ondernemers binnen een regio bij elkaar brengen ,maar als je bij P.O.E.N. zit ben je ook zichtbaar binnen het landelijke netwerk van P.O.E.N. Zien wij vragen ontstaan over een specifiek onderwerp kunnen wij lokale ondernemers dus ook landelijk met elkaar in contact brengen om zo het beste uit elkaar te halen.