Goede voornemens 2020

Goede voornemens 2020?? Het einde van 2019 komt in zicht. Voor je het weet zitten we in het bijzondere jaar 2020. Wat ga je in 2020 anders doen dan de voorgaande jaren. Waar ga jij het verschil maken.

Bedenk voor jezelf doelen waar je voor gaat. In het nieuwe jaar gaat P.O.E.N. inspiratie avonden organiseren. Gezellige avonden waar kennis gedeeld wordt over van alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling, doelen behalen, financiële vrijheid creëren .

Wij gaan deze avonden houden in Feest en kadowinkel De Scharrelboet aan de Molenvaart 17a in Anna Paulowna. Doel van deze avonden is om bewustwording te creëren dat jezelf in control bent van alles wat je doet en wat je niet doet. Hoe ga je sturing geven aan jezelf om de dingen te doen waar je blij en gelukkig van wordt. En kan het zo zijn dat je met jouw talenten ,kwaliteiten en kennis andere mensen kan helpen. Maak van je talenten en kwaliteiten je kracht en ga er mee aan de gang. Maak van je hobby je beroep. Hou de site in de gaten , daar komen de data binnenkort op te staan van de inspiratie avonden.

Natuurlijk maken we een gezellige avond van met een hapje drankje, humor, kennis en heel veel enthousiasme …. Tot ziens bij P.O.E.N.