Financiële vrijheid wie wil dit nou niet ? financiële vrijheid

Financiële vrijheid is voor iedereen verschillend. Voor de een kan dat zijn heel veel geld hebben, niet hoeven werken en genieten. Voor een ander kan het zijn, kunnen rondkomen en je eigen ding kunnen doen. Hoe kom je nu aan financiele vrijheid?

Eigenlijk kan iedereen financiele vrijheid verkrijgen, je moet er wel dagelijks mee bezig zijn. En nee, het werkt niet om er alleen maar aan te denken en hopen. Je zult er wel wat voor moeten doen.

Maak je eigen geldboom

Maak je eigen geldboom. Leer geld verdienen door je werk te maken van de dingen die je het liefst doet. Je zult er gelukkiger van worden en geluk leidt vaak tot succes en rijkdom. Het leuke is dat je hier direct mee aan de gang kunt , ook als je nu nog een baan hebt. Heb jij al een geweldige baan maar doe je daarnaast ook nog andere dingen die je heel leuk vindt. Wie weet kun je daar wel geld mee verdienen, Een extra zakcentje. Wie wil dat nou niet.

Met  mijn P.O.E.N. meetings  kun je dat op een positieve manier bereiken.

Financiële vrijheid, hoe doe je dat?

  • Je kunt als je jong bent al vroeg geld apart gaan zetten, zodat je later een kapitaal hebt opgebouwd om keuzes te kunnen maken.
  • Je kunt kijken of je de kosten die je nu hebt naar beneden kunt krijgen , het bedrag wat je overhoudt apart zetten en zo kapitaal opbouwen.
  • Je kunt passief inkomen gaan opbouwen. bijvoorbeeld door een boek schrijven, vakantiehuis aanschaffen en verhuren, beleggen.
  • Je kunt  via affiliate marketing en internet geld verdienen .
  • Je kunt je blijven ontwikkelen en expertise opbouwen zodat je toegevoegde waarde voor mensen of bedrijven hebt die er voor willen betalen

Hoe bereik je financiële vrijheid ?

Het begint allereerst met een stuk bewustwording. Wat wil je, waar wil je naartoe, wat zijn je wensen en dromen. Als je dat weet kun je een plan van aanpak maken. P.O.E.N. is bezig met de ontwikkeling van een droomdoelenbord. Dit bord gaat jou helpen om steeds geprikkeld te worden om met je doel bezig te zijn. Het biedt je hulpmiddelen die jou in. staat stellen om een plan van aanpak te maken. Op deze manier kun je langzaam gaan bouwen aan je eigen financiële vrijheid.

Op deze website zul je meerdere tips en ideeen krijgen wat zo n plan van aanpak inhoudt en hoe je dat vorm kunt gaan geven.