E-book klantbenadering

Het belangrijkste voor jouw bedrijf…. e-book klantbenadering …. zijn de medewerkers De medewerkers zijn het visitekaartje van de onderneming.

De klant komt via hen in contact met het bedrijf, onderneming, nonprofit en/of profit organiatie (BONO). De klant koppelt de beleving met de medewerkers als graadmeter. Is de BONO een prettige plek om zaken mee te doen of koopt men er liever niet. Vaak hebben BONO’s het over doelgroepen, klantsegmenten, visies en ga maar door. Het wordt verwerkt in een PowerPoint presentatie en de marktstrategie wordt bepaald. De strategie wordt gedeeld met het personeel en de BONO gaat over tot Aktie! aan de hand van de bepaalde strategie. Nou weten we niet of jij wel eens gezien hebt dat de doelgroep de bus nam of dat een klantsegment een trui of broek aan het passen is…. Laat staan dat we een visie een keer de rekening hebben zien betalen in het restaurant..

Het draait natuurlijk altijd om mensen  Mensen kunnen pijn en/of verdriet hebben, maar ook lachen, huilen, gek doen en plezier hebben. Mensen die aan dingen denken waar alleen mensen aan denken. Mensen hebben een geweten.

Ik heb een E-book geschreven Klantbenadering speciaal voor jouw medewerkers.

In dit E-book krijg je uitleg over hoe je van een klant een ambassadeur voor je bedrijf kan maken. Wat voor soort klanten er zijn, hoe je deze klanten op de juiste manier kunt helpen. Er staan hulpmiddelen in voor je medewerkers om eens stil te staan hoe belangrijk zij zijn in het contact met jouw klanten. Hoe beleeft de klant de medewerker. Met kleine handige wetenswaardigheden kun je al het verschil maken. Velen zullen een open deur zijn en een oh- ja effect hebben. Belangrijker is hoe de medewerker er zich bewust van wordt hoe belangrijk zijn houding is richting de klant. Hoe hij of zij op een leuke manier in contact kan komen.  28 pagina’s vol met handige informatie, makkelijk leesbaar en toe te passen binnen je organisatie.

Koop dit e-book voor slechts €2,95 euro

Betaal veilig via Ideal en ontvang direct de downloadlink om het e-book te kunnen downloaden
klik op het logo van ideal om af te rekenen.