HetdraaitomJOU!

e-book hetdraaitomjou

Hetdraaitomjou echt waar. Leven is leren. Elke vraag die jij stelt is een mogelijkheid tot nieuwe kennis. Men zegt wel eens: Kennis gaat niet om het alleen weten, maar ook om het vermogen te hebben de kennis te gebruiken in samenspel met de ideeën van je organisatie.

Zelfkennis is belangrijk. Een van de grootste uitdagingen is inzicht in jezelf hebben. Wie jij bent. Waar jij voor staat. Waar jij vandaan komt. Welke vooroordelen, beperkingen, normen en waarden jij hebt. Door jezelf te leren kennen, geef jij jezelf een basis. Een uitgangspunt in jouw leven. Je weet wie jij bent, wat jij wilt, wat belangrijk is en waar jouw sterke en zwakke punten liggen.

Denk na over waar jij staat in het leven en over de vraag of je alles uit het leven wilt halen wat er inzit. Persoonlijk geloof ik

dat investeren in jezelf jou zoveel (meer) oplevert en daarmee ook de organisatie. Het maakt je wie jij bent, geeft jou energie en kracht om jouw doelen te kunnen bepalen en er voor te gaan. Verder in dit boek vind je meer over het woord “DOEN”.

Durf ook te falen. We leren ons hele leven. Wij bevinden ons allemaal in een leerproces en het maken van fouten is daar een onderdeel van. Dus doe jouw werk en durf te falen. Maak fouten. Fouten maken mag, sterker nog: fouten maken moet. Alleen daar kun jij van leren.

Het is belangrijk dat jij je persoonlijk kunt ontwikkelen en kunt aanleren wie jij bent, wat jij wilt, hoe jij doelen leert behalen en wat jouw sterke en zwakke kanten zijn.

In dit E-book leer jij hoe je het beste uit jezelf kan halen. Een ervaring/ beleving laat altijd een indruk achter. Het wordt een herinnering. Dit kan een positieve of negatieve zijn. Ervaringen worden gevormd door alles wat we zien, voelen, horen, ruiken en/of proeven. Laat dit een ervaring/ beleving worden voor jou waar jij heel je leven nog wat aan hebt en jou verder brengt….

Ik heb een E-book gemaakt “HetdraaitomJOU!” In dit E-book krijg je uitleg over hoe je jouw doelen kunt behalen. Hoe je persoonlijk kunt groeien.

 

Koop het E-book HetdraaitomJOU! voor slechts € 2,95

Klik op het nu Ideal logo, betaal veilig via Ideal en je kunt direct daarna het E-book downloaden.