Maak je eigen geldboom geldboom

Maak je eigen geldboom. Leer geld verdienen door je werk te maken van de dingen die je het liefst doet. Je zult er gelukkiger van worden en geluk leidt vaak tot succes en rijkdom. Het leuke is dat je hier direct mee aan de gang kunt , ook als je nu nog een baan hebt. Heb jij al een geweldige baan maar doe je daarnaast ook nog andere dingen die je heel leuk vindt. Wie weet kun je daar wel geld mee verdienen, Een extra zakcentje. Wie wil dat nou niet.

Met  mijn P.O.E.N. meetings  kun je dat op een positieve manier bereiken.

Binnenkort wordt het mogelijk om de online cursus van P.O.E.N. te volgen. Wordt slimmer vanuit huis en leer geld verdienen door je werk te maken van de dingen die je het liefst doet. Hoe mooi is dat wel niet. Met de 4 stappen van P.O.E.N. ga ik jou daar in begeleiden.

Als je interesse en focus ligt op rijk worden en geld verdienen, moet ik je teleurstellen. Bij mij gaat het om het kijken naar jouw talenten en kwaliteiten. Waar ben je goed in, wat vind je leuk om te doen. Waar ligt jouw passie. Daar wil ik samen met jou naar kijken.

Vervolgens gaan we kijken of we met jouw passie andere mensen kunnen helpen. Dat jou kwaliteit of talent de oplossing is voor een probleem van een ander. Zo kun je de ander gaan helpen met zijn of haar probleem. Als jij weet welke problemen jij voor anderen kunt oplossen kun je kijken wat voor vergoeding jij daar voor wilt hebben.

En met deze vergoedingen creeer je je eigen geldboom. Het kan gaan om een klein zakcentje, maar misschien ben jij wel zo goed in je oplossingen voor anderen dat mensen daar meer voor willen betalen. Misschien kan jij er dan wel je werk van maken. Dat zou gaaf zijn, doen wat je superleuk vindt om te doen en er ook nog je beroep van maken.

Droom jij mee ?

Het doel  is om jou te helpen inspireren om het beste uit jezelf te halen. Jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Dit doe ik door je kennis te geven, hoe jij het beste uit jezelf kan halen.  Jou inzicht te geven wat jij nu eigenlijk het leukste vindt om te doen en hoe je daar geld mee kan verdienen.  Met deze inzichten gaan we jouw geldboompje creeeren. Via de  P.O.E.N. meetings begeleidt ik jou met het groeien van je geldboom. Het leuke van deze meetings is dat je het samen doet met mensen die net als jou bezig zijn om hun droom tot leven te brengen. Samen kunnen jullie elkaar helpen.

Doe mee met de P.O.E.N. meetings. De basis cursus kost 50 euro, voor deze 50 euro krijg je de droomdoelenmap en het e-book droomdoelenboek. Er zijn 4 vervolg trainingen deze kosten 50 euro

Elke training word 1 van de 4 stappen behandeld.

Bewustwording,

Doelen stellen,

Tijdsmomenten inbouwen,

Doen.

De meetings worden in Schagen gehouden, er komt volgend jaar ook een online versie van P.O.E.N.